Igyekszem összefoglalni,

>> 2011. április 29., péntek



hogy mi is történt velünk az utóbbi időben. 3 hetet Zilahon töltünk Bencével,nagyon jó volt bár még maradtam volna,de nagyon hiányzott apa és lassan készülnöm kell a vizsgákra is. Szóval nem unatkozom. Azért jó itthon lenni újra.


Bence nemsokára betölti a 6 hónapot és egyre csak ülni akar. Már megkezdtem a hozzátáplálást,minden nap kap valami finomat aminek nagyon örül és miközben eszik folyamatosan morog, mint egy kiskutya:):)




Nagyon jól telt Zilahon, bár fárasztó volt mert sok munkánk volt felválalva, de ennek ellenére jó volt talalkozni Elizáékkal, Annáékkal, Leonával és persze Eunival a piacon:) Míg mi sütögettünk az asszonyokkal addig apukám kitartóan vigyázott Bencére, s mikor éppen nem volt kéznél a tata akkor lent boldogitott minket s közben tanulta a szakmát:):):) Ez időközben egy évvel öregebb lettem,kicsit ilyesztő is mert lassan lassan közeledek a 30 felé:) na de addig még van egy kicsi.


A Húsvét is nagyon áldásos volt együtt a családommal ünnepelni és a gyülekezetben. Már vágyok az itteni gyülibe is mert jó rég nem voltam, és tudomásomra adták,hogy hiányolnak minket:)

Egy szép és kellemes hetet kivánok mindenkinek aki errefelé téved!

3 megjegyzés:

Eszter 2011. április 29. 2:48  

nagyon aranyos a kicsi szépen nő.pusz

eunika_balog 2011. április 30. 10:12  

nagyon jo volt talkozni is de arol nem is irtal ,hogy Bence itt kezdett elosszor el brungetni a szajaval persze ki tanitotta meg hat en:):):):):)

Beáta 2011. május 2. 5:47  

Hát ez igaz, azóta is egyfolytában csinálja:):)